PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SHOPPER KINGDOM are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SHOPPER KINGDOM si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SHOPPER KINGDOM si a tertilor cu care SHOPPER KINGDOM are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SHOPPER KINGDOM;
participarea la concursuri, promotii;
transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
cercetari de piata;
urmarirea datelor de vanzari.

Cum poate utiliza S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.informatiile personale?
Informaţiile despre dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., cum ar fi:
- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
- efectuarea verificării creditului şi a cheltuielilor (în afară de cazul în care există o înţelegere prealabilă în acest sens);
- oferirea de produse şi/sau servicii către dumneavoastră;
- facturare;
- soluţionarea cererilor, intrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către dumneavoastră;
- realizarea studiilor de piaţă şi de produs şi marketingul produselor şi al serviciilor S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L. şi ale distribuitorilor săi;
- contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poştă, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legatură cu oferte de produse şi servicii ale S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L. şi ale distribuitorilor noştri sau în legatură cu produse şi servicii ale unor terţe părţi atent selecţionate, care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care ai facut o cerere scrisă să nu fiţi contactat în acest sens);
- înregistrarea informaţiilor despre dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor şi a altor beneficii, precum şi pentru satisfacerea altor cereri sau cerinţe pe care le aveţi în legatură cu programele de recompensare a clienţilor şi alte programe similare.
- Distribuirea informaţiilor despre dumneavoastră
- S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L. are dreptul să distribuie aceste informaţii despre dumneavoastră către Distribuitorii săi care pot folosi informaţia în aceleaşi scopuri ca şi S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.
- S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L. are de asemenea dreptul să transfere informaţii despre dumneavoastră către terţi în următoarele cazuri:
- acelora care oferă companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi dealerii sau furnizorii noştri;


SHOPPER KINGDOM nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SHOPPER KINGDOM.


S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0027477.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-urile S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0027477, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Ilfov, Bragadiru, Romania, Str. Raul Vedea nr.6 – S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L., va puteti exercita urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-uril S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L.poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. SHOPPER KINGDOM S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro
COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)
In unele cazuri, este posibil ca SHOPPER KINGDOM sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.
In timpul vizionarii SITE-ului, SHOPPER KINGDOM va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta SHOPPER KINGDOM sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.
Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SHOPPER KINGDOM recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

  • Originale Produse originale
  • 14 zile Banii inapoi
  • Calitate Garantata
  • Ramburs Plata ramburs